Synger til støtte for Neda og de lengeværende asylbarna våre

Synger til støtte for Neda og de lengeværende asylbarna våre.

Sangen er en støtteerklæring til asylbarna våre og har et tydelig budskap til våre politikere.

- Det er en reaksjon på den avmakt en kjenner når samfunnet representert av våre folkevalgte legger igjen hjertet og samvittigheten i garderroben, og sitter og dekker seg bak floskler som ”innvandringspolitiske hensyn”.

På godt norsk kan en omsette det med intoleranse, proteksjonisme, fremmedfrykt og en god dose gammeldags rasisme. Så dekker de seg bak tullefraser som : - Vi kan ikke kommentere enkeltsaker. Alt er enkeltsaker, sier Johan Egdetveit. Egdetveit står bak melodien til sangen til For vêr og vind hvor flere erfarne artister har gått sammen for å spille den inn. Sangen er en sterkt påminnelse om våre asylbarn som så sårt trenger et fullverdig liv. Den er også en sterk påminner om at mange barn befinner seg rundt om i verden og lengter hjem.

All inntekt av salget går uavkortet til barna som rammes.

For vêr og vind

Tekst: Arnt Birkedal.

Musikk: Johan Egdetveit.

Produksjonen er støttet av:

BESTIILL HER: send en epost til ventebarna@gmail.com og oppgi antall CD er du ønsker og postadresse.

 

Skrevet av  Kari Gellein, Forfatter av "Jeg liker Norge, men Norge liker ikke meg" - et møte med lengeværende barn i asylmottak.

Kari har tidligere skrevet "120 dager på flukt til fots"